• 93 799 17 65
  • Aikidomataroo@gmail.com

COLÒNIES A SANT PRIVAT D’EN BAS, 2016

COLÒNIES A SANT PRIVAT D’EN BAS, 2016

COLÒNIES A SANT PRIVAT D’EN BAS, 2016

 

Una vegada més, ha arribat el dia per tornar a anar de colònies a Sant Privat d’en Bas. Aquest any ha tocat els dies 14, 15 i 16 de maig.

Enguany, hi ha hagut algunes novetats, com ara l’assistència per primera vegada de companys d’Aikido Mataró que encara no havien tingut l’oportunitat de participar-hi, i com és de suposar, s’ho van passar d’allò més bé, preguntant ja per les properes .

Una altra de les novetats va ser la de emportar-nos cap allà unes quantes peces de tatami de puzle que tenim al dojo, i muntar-los a l’espai d’activitats que hi ha al costat de la casa, i amb un kamiza molt rústic, a la vegada que elegant, convertint aquest espai en un veritable dojo.

Com és costum, es van fer vàries sessions d’Aikido, repartides a diferents hores del dia i impartides pels nostres Mestres Jaume Gelabert i Manel Fernández, treballant tècniques tant a ma buida com amb eines. Val a dir que tots els que practicàvem vam aprofitar al màxim dels seus coneixements i experiència.

A banda de la pràctica d’Aikido, també vam fer algunes excursions per la zona, i la tradicional visita al petit poblet de Sant Privat, on alguns vam aprofitar per comprar productes típics de la zona, i ja per la nit, alguns jocs de taula abans d’anar a dormir. Ah!, m’oblidava de dir que els més valents van fer “misogui” al salt d’aigua del riu que passa pel darrera de la casa, que la veritat estava més freda que el gel.

Bo i que en alguns moments va caure una mica de pluja, ens ho vam passar força bé, en bona companyia i gaudint del meravellós entorn natural que ens envoltava, i a esperar a les properes.

Us posem fotos perquè pugueu veure alguns dels moments de l’estada.

Fins aviat!!

Sergi

7.469 thoughts on “COLÒNIES A SANT PRIVAT D’EN BAS, 2016

Comments are closed

Translate »