• 93 799 17 65
  • Aikidomataroo@gmail.com
yasunari kitaura

Aikido Mataró

Image is not available

El Mestre Yasunari Kitaura ens ha deixat...
El seu Aikido i el seu somriure sempre en el cor...
Sempre GRAN, gràcies Mestre!
26/04/2023

AIKIDO es el Mètode d'integrar ki.

Jaume

Aikido Mataró

Image is not available

Alumne del mestre Yasunari Kitaura i fundador d'Aikido Mataró al 1986.

Aikido Mataró

Aikido Mataró

Image is not available

Aikido Mataró som una entitat històrica de Mataró que es va crear l'any 1986.
Des de llavors no hem deixat de practicar, difondre, crear escola i gaudir d'aquest art marcial meravellós.

Aikido Juvenil

Aikido Mataró

Image is not available

Aikido Mataró tenim la secció de Juvenils on els nois de entre 10 i 16 anys poden venir a conèixer i practicar l'Aikido.

Entrena, defensa't, supera't !!!

Aikido Mataró
PlayPlay

Visita el nostre canal de youtube. Click aqui per accedir.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Beneficis de la pràctica d’Aikido:

Físics: ens permet ser conscients, controlar la nostra respiració i redireccionar l’energia de l’atacant evitant fer-nos mal. Millora la nostra capacitat de resposta i reflexos. Ens atorga flexibilitat muscular, elasticitat i millor funcionament articular, aprenent a dominar el nostre cos en moviment. Augmenta el reg sanguini, per tant millora la salut i eleva la producció de neurotransmissors generant estats emocionals positius.

Mentals i/o Psicològics: augmenta la confiança, l’autocontrol i millora la nostra determinació. Millora la concentració mantenint un equilibri entre ment i cos, creant un ambient de serenitat en què som capaços de controlar el nostre voltant.

Espirituals: afavoreix l’autoconservació, l’autoconeixement i l’educació de l’instint agressiu, permetent estar constantment serens i en harmonia.

Socials: ofereix una mirada diferent del conflicte, comprenent que la força no és física sinó mental. Qui es manté tranquil és eficient a la resolució. Permet desenvolupar valors com ara el respecte per la diferència de l’altre i la cura de la seva integritat.

Aspectes que s’enforteixen per mitjà de la pràctica d’Aikido:

Autoconfiança: es potencia la força interior, sentint-se més segur, a partir del coneixement d’estratègies de defensa, autocura i canalització de la seva energia.

Capacitat de resposta: es millora la capacitat de resposta davant d’imprevistos que sorgeixen quotidianament.

Equilibri: s’enforteix l’equilibri físic i es desenvolupa sincronia entre el cos i la ment. Durant la pràctica, l’estrès desapareix i el caràcter esdevé més flexible.

Moviment: facilita el moviment del cos, l’estirament muscular i l’enfortiment de les articulacions. Estimula el sistema nerviós i afavoreix la circulació sanguínia.

Adaptació: s’adapta a les necessitats de les persones, per això és igualitari i pot ser practicat per tothom a qualsevol edat.

Harmonia: l’Aikido controla el conflicte i posa èmfasi en forjar el cos, la ment i l’esperit.

Translate »