• 93 799 17 65
  • Aikidomataroo@gmail.com

TROBADA AIKIDO INFANTIL‏ GENER 2015

TROBADA AIKIDO INFANTIL‏ GENER 2015

El Dissabte dia 17 de gener de 2015, va tenir lloc una trobada d’aikido infantil a les instal·lacions de l’escola Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt, sota la direcció tècnica de diferents mestres de clubs d’Aikido de l’ACAC (Pedro Cano, d’Aikido Estrac; Jordi González, d’Aikido Mataró; Teresa Capilla, d’Aikido St. Adrià; Euclides Bedia, d’Aikido Vilassar i Hipòlito Muñoz, també d’Aikido Estrac).

Hi van participar uns 48 joves, d’edats compreses entre els 5 i 16 anys, practicants de diferents dojos d’ACAC.

Amb motiu de la gran assistència, els practicants es van dividir en dos grups, per edats (un entre 5 i 8 anys, i un altre de 8 a 16).

Al grup dels més petits, va tenir una primera part de jocs per desenvolupar la motricitat , i principis de tècniques bàsiques , seguidament amb una sessió de presa de contacte amb les armes, sessió que es va fer al pati exterior .

L’altre grup, van tenir una primera part de pràctica amb Jo al pati exterior, consistent en moviments de suburis i combinació de tècniques, passant després a la zona del Dojo on es van treballar diferents tipus de tècniques d’ Aikido .

Vàrem tenir un dia molt bo en quant el temps meteorològicament parlant , una hora i tres quarts que van passar volant .

Cal dir que un nombrós grup de pares dels joves practicants es van quedar observant els progressos dels fills, prenent imatges dels seus millors moments al tatami.

Des d’aquesta crònica volem donar les gràcies a tots els practicants, pares, acompanyants i mestres, per fer possible aquesta trobada, que podríem qualificar com un gran èxit.

Sergi

1.905 thoughts on “TROBADA AIKIDO INFANTIL‏ GENER 2015

DavidlizPosted on  7:09 pm - oct. 21, 2021

generic ivermectin: buy stromectol – ivermectin price usa

Comments are closed

Translate »