• 93 799 17 65
  • Aikidomataroo@gmail.com

RENOVACIÓ DEL TATAMI D’AIKIDO MATARÓ

RENOVACIÓ DEL TATAMI D’AIKIDO MATARÓ

Hola a tothom. Al pas del temps, les coses solen modificar-se o evolucionar. Ara ha arribat el moment que Aikido Mataró evolucionés, en aquest cas, fent un “lifting” al nostre tatami, que després de molts anys i hores de pràctica continuada, ja havia arribat el moment de renovar-lo.
Han estat gairebé 15 dies de treball inesgotable i feina ben feta, duta a terme per un grup d’associats del nostre Club, i d’una forma totalment desinteressada, als quals els hi donem les gràcies públicament.
El punt final, com diríem la cirereta del pastís, va ser el dia de la inauguració del “lifting”, el passat divendres 25 d’abril d’enguany, amb una classe de gairebé dues hores, que van passar com si res, i amb molta assistència, en la qual, els nostres mestres: Jaume Gelabert, Manel Fernandez i Samuel Ordóñez, afegint-s’hi a la part final, el nostre company Jaume Puyo (que també sol donar classes en cas d’absència del mestre Manel Fernández) , ens van fer gaudir amb la pràctica de les diferents tècniques que van exposar.

Sergi

Translate »