• 93 799 17 65
  • Aikidomataroo@gmail.com

Vols fer Aikido amb Nosaltres?

Tota persona major de 9 anys que estigui interessada en practicar Aikido al nostre Club per primera vegada, disposa de 15 dies de pràctica gratuïta, sense cap mena de compromís. Només cal que porti equipament esportiu còmode i de màniga llarga.

Passat aquest termini, i us decidiu a formar part d’Aikido Mataró, haureu de formalitzar l’imprès d’ingrés, acceptant d’aquesta manera els estatuts i normativa  de funcionament intern.

HORARIS

Aikido Juvenil (de 10 a 16 anys, inclosos)

Dilluns i dimecres, de 18:45 a 19:45 h.
Aikido adults (majors de 16 anys)

Matins:

Dimarts i divendres de 8:00 a 9:00h

Tardes:

Dilluns, dimecres: de 19:45 a 21:00h.

Divendres: de 19.00 a 20:30.

Dintre de la modalitat d’adults, podeu assistir a les sessions que més us interessi.

QUOTES

Tots els practicants/associats d’àmbit general, abonem dos quotes una de 20 € mensuals i una de 40 € anuals (independentment dels dies i hores que practiquin), podent variar segons  l’IPC anual, i ratificat en assemblea general. Per Aikido infantil les quotes son de 20 € mensuals i una anual de 40 €

Així mateix, també es tindrà en compte la data d’alta al Club, en el moment de calcular l’import del primer abonament.

A l’esmentat import, també s’inclou la formalització del practicant/associat a l’Associació Cultural Aikikai Catalunya, amb els corresponents privilegis que això suposa (assegurança accidents en la pràctica d’Aikido, descomptes en cursos oficials, entre altres).

En cas d’impagament d’algun rebut, s’actuarà d’acord amb la normativa interna del Club.

Per qualsevol consulta addicional, podeu contactar amb nosaltres, i resoldrem els dubtes que tingueu, en el menor termini de temps possible.

Translate »