• 93 799 17 65
  • Aikidomataroo@gmail.com

Curs de Yasunari Kitaura 8 DAN Shihan a Mataró

Curs de Yasunari Kitaura 8 DAN Shihan a Mataró

El passat cap de setmana del 18 i 19 d’abril ha tingut lloc el curs anual de Yasunari Kitaura 8º DAN Shihan a Mataró. Ja s’està fent habitual que ens visiti amb el seu fill Shu Kitaura amb el qual va compartir les classes del dissabte matí i dissabte tarda.
Van venir companys de molts llocs d’Espanya i de l’estranger per gaudir dels ensenyaments del mestre. Durant tot el curs vam estar treballant aspectes bàsics per poder fer Aikido i que el mestre sempre s’esforça a transmetre.
Per la seva banda Shu Kitaura va tornar a mostrar un Aikido enèrgic i dinàmic. Va volver deixar clar que Tori no és un objecte passiu que només aprofita la força del uke (l’atacant), sinó que capta el Ki (energia) i a través d’un moviment enèrgic que s’origina en el Hara (eix central del moviment) condueix aquest flux dinàmic d’energia. Refutant així la idea que en Aikido, Tori només aprofita la força de l’uke. Així que després de tantes explicacions i aclariments sobre la pràctica van arribar els moments de reposar forces.
Ha estat un cap de setmana ple de bones sensacions, rialles i pràctica, en fi, tot un èxit. A més hem tingut l’oportunitat d’estrenar la nova samarreta d’Aikido Mataró.
Gràcies a tots els participants del curs i als mestres per fer d’aquest esdeveniment una experiència enriquidora i sobretot divertida

Sergi

3.010 thoughts on “Curs de Yasunari Kitaura 8 DAN Shihan a Mataró

DavidlizPosted on  7:30 pm - oct. 21, 2021

ivermectin topical: buy stromectol – ivermectin 400 mg brands

Comments are closed

Translate »