• 93 799 17 65
  • Aikidomataroo@gmail.com
yasunari kitaura

Aikido Mataró

Image is not available

El Mestre Yasunari Kitaura ens ha deixat...
El seu Aikido i el seu somriure sempre en el cor...
Sempre GRAN, gràcies Mestre!
26/04/2023

AIKIDO es el Mètode d'integrar ki.

Jaume

Aikido Mataró

Image is not available

Alumne del mestre Yasunari Kitaura i fundador d'Aikido Mataró al 1986.

Aikido Mataró

Aikido Mataró

Image is not available

Aikido Mataró som una entitat històrica de Mataró que es va crear l'any 1986.
Des de llavors no hem deixat de practicar, difondre, crear escola i gaudir d'aquest art marcial meravellós.

Aikido Juvenil

Aikido Mataró

Image is not available

Aikido Mataró tenim la secció de Juvenils on els nois de entre 10 i 16 anys poden venir a conèixer i practicar l'Aikido.

Entrena, defensa't, supera't !!!

Aikido Mataró
PlayPlay

Visita el nostre canal de youtube. Click aqui per accedir.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Curs de Yasunari Kitaura 8 DAN Shihan a Mataró

El passat cap de setmana del 18 i 19 d’abril ha tingut lloc el curs anual de Yasunari Kitaura 8º DAN Shihan a Mataró. Ja s’està fent habitual que ens visiti amb el seu fill Shu Kitaura amb el qual va compartir les classes del dissabte matí i dissabte tarda.
Van venir companys de molts llocs d’Espanya i de l’estranger per gaudir dels ensenyaments del mestre. Durant tot el curs vam estar treballant aspectes bàsics per poder fer Aikido i que el mestre sempre s’esforça a transmetre.
Per la seva banda Shu Kitaura va tornar a mostrar un Aikido enèrgic i dinàmic. Va volver deixar clar que Tori no és un objecte passiu que només aprofita la força del uke (l’atacant), sinó que capta el Ki (energia) i a través d’un moviment enèrgic que s’origina en el Hara (eix central del moviment) condueix aquest flux dinàmic d’energia. Refutant així la idea que en Aikido, Tori només aprofita la força de l’uke. Així que després de tantes explicacions i aclariments sobre la pràctica van arribar els moments de reposar forces.
Ha estat un cap de setmana ple de bones sensacions, rialles i pràctica, en fi, tot un èxit. A més hem tingut l’oportunitat d’estrenar la nova samarreta d’Aikido Mataró.
Gràcies a tots els participants del curs i als mestres per fer d’aquest esdeveniment una experiència enriquidora i sobretot divertida

Sergi

Translate »