• 93 799 17 65
  • Aikidomataroo@gmail.com

Curs del Mestre Yasunari Kitaura a Mallorca

Curs del Mestre Yasunari Kitaura a Mallorca

Salutacions a tots. Aquesta vegada un grup de practicants d’Aikido Mataró ens vam desplaçar fins  a Palma de Mallorca, per participar en un curset, dirigit pel Mestre Yasunari Kitaura, els passats dies 15 i 16 de febrer de 2014, organitzat per Josep Miquel Cebrian i Tito Campos.

Una vegada arribats, ens vam trobar amb altres practicants de diferents dojos de l’àrea de Barcelona (Aikido Estrac, Aikido Granollers i Aikido Rocafort), essent gairebé un total de 20 aikidoques d’aquesta província, quina assistència també va suposar una gran alegria pels organitzadors, els quals no s’esperaven una assistència tan massiva, doncs al tatami ens vam arribar a reunir més de 50 aikidoques.

Pel que fa al curset en si mateix, el Mestre Kitaura va remarcar la necessitat de tori per integrar-se en l’atac d’uke, i des d’aquí respondre des del “hara”, sense trencar la relació entre els dos. Així mateix, que l’atac d’uke sortís també des del centre i amb intencionalitat.

Dissabte pel matí, vam treballar diferents tècniques en atacs fets en  Gyakuhanmi katatedori i Aihanmi katatedori. Per la tarda vam començar altra vegada en gyakuhanmi, continuant en ryotedori, i acabant per ushiro ryotedori.

El diumenge va arribar el torn a treball en Jodan tsuki i Yokomenuchi.

Una vegada acabat el curset, vam fer la tradicional foto general de grup, i també les de dojos amb el Mestre.

No cal dir, que el curset va ser molt interessant i instructiu, com és habitual en tots els cursos dirigits pel nostre Mestre Yasunari Kitaura.

Ah, sí, m’oblidava d’una cosa que també és tradició als cursets, que és el dinar de germanor, on tots els que ens hi vam apuntar, vam gaudir d’un bon  àpat.

Per acabar, donar les gràcies a l’organització i a tots els companys aikidoques de “ses illes”, per la seva cordialitat amb nosaltres. Fins la propera.

 

J.C.AM_mallorca14 GRUP MALLORCA14

Sergi

Translate »